Min fodelsedag

Hej allihopa! Forst vill jag tacka for alla gratulationer jag fick pa min stora dag! TACK :)
Hade en riktigt bra dag fran morgon till morgon! Som Frida skrev i forra inlagget sa vacktes jag pa morgonen med paket och tomtebloss som ocksa var en fodelsedagspresent fast hemifran, Shalony tack :) Fick en jatte fin skjort/tunika av tjejerna
Mamma skickade ner en vinflaska, en gigantisk flaska. Haha!
Blev en dag pa stranden for att sedan ga pa fotmassage, var det skont? Nej verkligen inte. Tese och jag skrek nastan! Haha!

Pa kvallen drack Frida och jag lite vin for att sedan ga och kaka med tjejerna och med svalls grabbarna. Kakade pa varat stammis stalla Cosmic, ett italienskt stalle som alltid var knockfullt! Vi tjejer skippade foratten och tog en fordrink istallet,  haha och sedan blev det paella. Jatte god med massor av musslor, blackfisk, rakor osv.. Sitter och pratar med Tese da de slacker ner stallet, fragar fragande, Stanger dem nu?!
Da borjar hela stallet sjunga och personalen kommer med efterratt med ljus i! Tur att jag ar ratt brun sa mina roda kinder inte syntes! Haha :)
Sedan blev det fest natten lang..

Vi har iaf tagit oss fran PhiPhi och ar nu pa Ko Lanta. Bor pa ett fint hotell med pool.. Billigt ar det ocksa, 30 kr per skalle och da har vi varsin sang! Vi klagar absolut inte. Speciellt eftersom vi nu vet att det ar antingen sandloppor eller havsloppor som bitit oss sa vi haller oss vid poolen nu i nagon dag.

Hoppas allt ar bra med er hemma!

Ps. Snorklade pa phiphi, sag en haj! Jatte haftigt! :D


Mammas vinflaska
Jag vid efterattsoveraskningen
Tog en massage vid havet igar, inte fy skam :)

Still on Phi phi

Vi ar fortfarande kvar pa phi phi. Aker nog harifran pa fredag. en glad nyhet: Mitt paket har kommit fram!
Igar var det Zaras fodelsedag. Sa Tese och Helena kom in vid halv tio med paket och en vinflaska och sa sjong vi. Frida holl i tomtebloss! Under dagen sa lag vi bara pa stranden och tog det lungt. Sen gick vi och kakade middag med sundsvallsgrabbarna pa ett stalle som har supergod mat. Zara at Paella och Frida at Grekisk sallad och Pasta. Sa var vi och snackade med personalen pa Restaurangen sa da slackte dom ner hela restaurangen och sa kom dom med en drinkglass och tomtebloss i och sa sjong hela restaurangen for Zara. Efter det ta gick vi och utnyttjade alla lappar som delas ut om dagarba. Free Buckets on the Beach. Sa satt vi dar ett tag. En rolig kvall blev det i allafall. Dock sa var vi ganska trotta idag. Men det ar sant man far ta :)

Ha det sa bra! Frida & Zara

phiphi

Ar nu pa phiphi! Jatte fint har och vi trivs valdigt bra forutom alla bett. Tese och jag  har fatt jatte konstiga bett pa fotterna och benen.
Imorgon aker vi ut pa batresa over dagen till grannoarna.. Ska bli extra roligt med bambuon for dar gifte sig Maria och Lars.

Fridas paket ar det nagon dare till tjuv som snott och nu haller vi tummarna att paket kan sparas upp sa hon far tillbaka alla saker.

Australien narmar sig vilket ska bli bade valdigt roligt och skont.. Miljoombyte och matombyte. Haha! Traffar aven upp britterna i Sydney! Sa sysselsatta blir vi nog allt dar nere.. Nadja har skickat mejl med all fakta man kan tanka sig behova sa vi blir inte helt lost! :)

Lite daliga pa att skriva men det ar alltid massor med mejl som ska det ska svaras pa och skickas osv. Men vi ska bli battre! :)

Hoppas allt ar bra med er dar hemma.
Kram fran en paketlos Frida och en prickig Zara


Ao Nang

Hej alla bleka frusna sjalar!

Nu har vi varit i Ao Nang, Krabi i nagra dagar! Har hunnit med att klattra, vilket var jatte roligt, svart och valdigt jobbigt men sjukt roligt! :) Vi orkade i tre timmar och nodde fyra toppar. Kandes som att vi bestigit Mount Everest ;P
Idag foljde vi med Fredde, Sebbe och Lina (Sundsvallsbor, aterkommer om dem) ut i djungeln for att leta en gomd lagun, ett hal i djungeln och berget dar vatten finns. Blod, svett och tarar i princip for att ta sig upp och ner. Det hela slutar med att vi kommer fram och det ar saklart tidvatten och vi kommer for tidigt.. Men men, sant som hander.

Sundsvallsborna iaf. Forsta dagen vi kommer hit springer  vi pa varandra i boende jakt. Valdigt ovantant och vi alla blev ratt paffa! Har inte sett en sjal som vi kanner igen pa snart tva manader..

Aker till Phi-phi pa onsdag, dar Tese och Helena kommer och moter oss! Ska bli jatte kul! Ser nu ut som att vi blir ett stort sundsvalls gang pa phiphi! Kul eftersom Zara fyller 20 ar och Sebbe 21 sa da kan vi ha ett liten, kanske inte sa liten fodelsedagsfest! Haha!

Bussresan var minst sagt kaotisk men vi kom fram levande efter totalt 30 timmars resande!

Hoppas ni alla mar bra dar hemma!
Kram Frida och Zara

Grattis

Stort grattis pappa!
Ledsen att jag inte kan ringa!
Puss

Still in Ko Chang!

Hej!

Vi ar fortfarande i Ko Chang. Vi gor inte mycket har forutom att slappar och har det bra. Solar och badar gor vi ocksa men det antar jag att ni forstod :) Idag har vi ridit pa elefanter. Jag (Frida) insag inte riktigt forran vi kom dit hur stora dom faktiskt ar. Den vagde 2 ton och var 13 ar gammal.




Nu ska vi njuta av nast sista middagen tillsammans med gavletjejerna. Dom aker hem till Sverige pa torsdag sa da far vi fortsatta varan resa pa egen hand. Vi kommer borja ta oss soderut i Thailand pa Torsdag.

/Frida & Zara

Skype tid

Skype imorgon kl. 12 svensk tid! :)

Ps. Efter det forra inlagget sa markte jag att min favorit grabb skrivit en liten kommentar. Tror ni jag var torr i ogonen efterat? Grat som en stucken gris. Men Maria, jag blev valdigt glad! Basta dagen pa lange!! :) Tack!

Bangkok

Hej igen!
Ar nu i Bangkok, aker har ifran imorgon vilket ska bli ratt skont faktiskt!
Shoppandet har vi fortsatt med men denna gang sa har det mest blivit klader, saker vi behover..
Ni tanker kanske, Hur ska dem kunna bara allt detta? Vi har skickat hem 5 kg var, allt vi handlat i Kuala i princip :P

Vi var lite less pa varat slitna har  sa nar vi sag Toni & Guy sa var det bara att ga in for en klippning!
200 kr kostade det for en Top stylist skulle fixa till det, ratt okej enligt oss! Dock blev det lite for kort och lite for tunt men i stora hela helt okej! :)

Nej nu middag och bio!
Skot om er!

Kuala Lumpur

Nu har snart varat enda dygn i Malaysia tagit slut och vad har vi hunnit med? Jo shopping, i mangder! haha! ANTLIGEN!!
Vi bada har kopt tre skor var sa ni forstar att har har det shoppats! :) Shoppningen fortsatter forhoppningsvis imorgon i Bangkok!

Hm. Jo en liten resume!
Nyaret spenerades som sags pa Gilli on Trawangan, svamparnas naste! Hippeon som vi kallar den. Den 2 januari skulle vi bromt bort fran on, Floresresan som vi tankt gora med bat i tre dagar fick vi stalla in pga av storvarningar, tyvarr! Vi alla hade verkligen sett i fram emot det! Vara grannar pa Gilli far Frida och mig att fundera pa att ta den snabba baten tillbaka till Bali men efter mkt velande bestammer vi oss for att aka budgetbaten ist. TACK GODE GUD! For baten sjunk mitt pa havet och grabbarna fick simma in till land utan deras packning som lag pa grund. Ibland ar det bra att vara shopoholic! ;)

Vi hor av oss nar vi har stadgat oss i Thailand!
Skot om er! Kram Frida och Zara

Resplaner

Just det! :)
Nu ar biljetter bokade! Aker till Malaysia pa tisdag och sedan till Thailand! Femte februari aker vi till Adelaide, Australien!
Bara sa ni vet :)

Bilder


Frida pa julafton. Glasognen ar en julklapp fran Sarah

Dags for en moppe utflykt

Det ar bara lite regn.. Nastan till knanen pa kvallen!

Jag vid Dreambeach, sjuka men valdigt roliga vagor :)

Man maste ju stalla upp julalskaren Frida. Julluva fran Shalony och alghorn fran Ben

Snorklingen var grym pa Lembongan!

Back in Bali!



Nu stanger dom har.. Lagger in mer imorgon. SKype imorgon kl 12 svensk tid!!

GODNATT

RSS 2.0