London

Efter en halvlång eftermiddag på Arlanda kom vi till slut iväg till London, sjuk stor flygplats alltså men Sarah mötte upp oss! :) Eftersom vi valde att säga hej då till väskorna redan nu så åkte vi hem till Sarah istället för att sista våra 11 timmar på Heatrow.. Får sova några timmar i en säng iaf. (Lugn mami, väskorna får vi tillbaka på bali!)
Än har det inte hunnit ändå något. Joo just det.
När jag åker sista flyget mot Bali så får Frida stanna i Hong Kong, biljettautomaten strejkade så hon fick visst bara 2 biljetter. Säger till Frida att det säkert är kul i Kina också ;)
Hon får den sista biljetten imorgon! :)


Nu ska vi försöka sova en stund!

Kram Zara, Frida och Sarah! :)



Hej då Sverige!

Åh, nu är det bara några timmar kvar tills tåget går! Jag är faktiskt lite nervös men förväntansfull :D
Ryggan är snart full och väldigt tung men äsch, det är bara att bära!
Ni får ha det så bra här hemma så kommer det nog en update när vi kommit fram och slagit oss till ro.

Hej då :)

Kram Z

Sista kvällen hemma..

Jaha då var man framme vid sista kvällen hemma då. Känns helt overkligt att vi ska åka imorgon. Väskan är väl så gott som färdigpackad, men jag känner mig ändå inte redo? Kan ju bero på att jag drabbats av jätteförkylning och tandvärk. Inte den bästa starten på resan. MEN, det innebär att det bara kan bli bättre.
Den stora frågan så här kvällen innan resan är nog; har jag glömt nåt? Det har jag säkert men det mesta borde gå att köpa på vägen. Jag tror dock att det viktigaste är nedpackat! Jag har i allafall laddat upp med resgodis, baguetter till tåget och en bra bok. Så borde jag klara mig en stund i alla fall. Jag har också fyllt ipoden med mycket bra musik + en ljudbok.

På lördag när kommer vi fram har vi inte så mycket vetskap om vad som väntar oss. Vi kommer ta en taxi från flygplatsen till ett hotell vi hört ska vara bra. Därefter blir det självklart en tripp till stranden för att få njuta av semester en stund. Vi ska även försöka hitta ett internetcafé då så ni läsare får veta att vi kommit fram i behåll.

På återseende /Frida

Tankarna innan resan

Det är nu två dagar kvar till resan börjar, kanske min livs resa. Sånt som märks när jag närmar mig döden vid 75 pannor.
Jag ser verkligen fram emot det här och vi behöver verkligen det! Vi får vara med om nya upplevelser, få erfarenheter och mer kött på benen av vad livet och världen har att erbjuda.

Att jag många gånger kommer att tänka på er där hemma eller vart ni än befinner er, tvivlar jag inte en sekund på, inte heller att jag kommer vilja ropa på mamma när jag behöver kloka tröstande ord eller uppmuntran från pappa när han delar med sig av den hårda sanningen via telefonen.
Att jag kommer att gråta en skvätt är jag också helt övertygad om men det är ofta glädjetårar!  Men såklart är det inte bara mamma och pappa som jag kommer sakna.
Mina vänner, (ja jag vet att jag snart är tillbaka) men när man är van att prata med några flera gånger i veckan och vips så finns inte den möjligheten känns lite olustig! Inte för att jag tror jag har tid med massa tomprat som väder och vind men ändå! :P

Väl hemma är jag arbetslös och har kanske inte har en aning om vad som väntar men jag kommer vara förväntansfull ändå! Grabben som får hela världen att le, kommer ha växt en bit och lärt sig massor. Inte så konstigt då han har en mamma som lägger hela sin energi plus lite mer till att få allt att fungera och att Tim ska ha det så bra som möjligt. Klart alla föräldrar vill det men här snackar vi om en mamma som har sin familj 40 mil bort och en resande man.. Låt oss inte glömma hunden. När klockan ringer tidigt på söndag morgon så är det bara att kliva upp, det är skidskoåkning i ur och skur.
Tim ska nog få höra ett och annat när han är 16 år och tar sin mamma för givet :P (Tänk att vi gör så, eller gjorde så. Jag hade behövt en riktigt uppläxning!)

Nu tappade jag fokus här. Skärpning! Allt annat ska handla om Frida och mig, våra äventyr osv.
 Bali närmast nudå, vi behöver landa och känna lite semester innan vi beger oss vidare.
Sköt om er så hörs vi snart igen!

Kram Z

Vår reseblogg!

Två lite halvt yra flickor vid namn Frida och Zara har jobbat och slitit det senaste halvåret, och nu är det dags för semester. På torsdag avgår flyget som tar oss till London. Där ska vi träffa vår kära gamla vän Sarah. På fredag morgon så avgår vårt nästa flyg som går till Hongkong och därefter vidare till Indonesien, Bali. Vår plan är väl att börja på Bali och ta dagarna som de kommer. Vi kommer antagligen resa omkring en hel del på småöar m.m. Vi förväntas vara borta i 3 månader, så under dessa 3 månader så kan ni följa vårat liv på andra sidan jorden.



RSS 2.0