Hemma

Nu var det min tur att aka hem. Kom igar fredag till Arlanda dar pappa vantade. Det var och fortfarande ar blandade kanslor att komma hem.
Har annu inte traffat Frida men snart sa! Langtar jatte mycket! Hade en sadan tur att bade Matilda och Fanny ar hemma, sa igar blev det en liten utgang. Staden har nog aldrig kants sa liten :P

Nu lite packning och sedan ska jag traffa vannerna.

Aterkommer med bilder! :)

Ps. Haha, märkte nu att jag är för van med engelskt tangentbord, har visst å, ä och ö nu! :P

Khao Lak

I tisdags lamnade jag tjejerna for att aka och overaska Maria, Tim och Lars som nyss kommit till Thailand! De blev jatte glada och overaskade :) Sa bor med dem nu pa ett dyrt hotell men det ar det vart! Badar som aldrig forr, forstar inte hur en 3-aring orkar sa mycket!!
Hoppas allt ar bra hemma!

Kram Zara

Ps. Mamma, pallan ar pauline!
Ojust det, HEJA TIMRA! Vi har koll harifran och nu haller vi tummarna for imorgon!

AoNang

Ar nu tillbaka i AoNang, Krabi i nagra dagar med tjejerna! Vadret har varit sadar men eftersom jag ar numera valdigt less pa sol och bad men fargen borjar komma tillbaka lite grann iaf! Tiden i Australien gjorde Frida och mig inte bleka men mycket av fargen forsvann.

I fredags sa akte jag for 100 dagar sedan och Tese/Helena for 50 dagar sedan sa vi lyxade till det med Swensens glass. SJUKT god glass! Frida vet ;)

Nej nu blir det filmdags innan det blir det dagliga nattsnack med Pallan!

God natt! :)


Ännu mer bilder


Mer bilder


Back in phiphi

Hej allihopa!

Har nu varit i Phiphi nagra dagar. Vadret har varit sadar men varit ratt skont eftersom bade Tese och jag varit sjuka, ar dock pa battringsvagen :) 
Finns inte sa mkt att beratta sa hoppas allt ar bra med er och vi ses snart! :)



Bilder



Hann bara med tva bilder fran Fiji! Fa blir mer nasta gang!

Nu batdags! Vi hors!


RSS 2.0