Still on Phi phi

Vi ar fortfarande kvar pa phi phi. Aker nog harifran pa fredag. en glad nyhet: Mitt paket har kommit fram!
Igar var det Zaras fodelsedag. Sa Tese och Helena kom in vid halv tio med paket och en vinflaska och sa sjong vi. Frida holl i tomtebloss! Under dagen sa lag vi bara pa stranden och tog det lungt. Sen gick vi och kakade middag med sundsvallsgrabbarna pa ett stalle som har supergod mat. Zara at Paella och Frida at Grekisk sallad och Pasta. Sa var vi och snackade med personalen pa Restaurangen sa da slackte dom ner hela restaurangen och sa kom dom med en drinkglass och tomtebloss i och sa sjong hela restaurangen for Zara. Efter det ta gick vi och utnyttjade alla lappar som delas ut om dagarba. Free Buckets on the Beach. Sa satt vi dar ett tag. En rolig kvall blev det i allafall. Dock sa var vi ganska trotta idag. Men det ar sant man far ta :)

Ha det sa bra! Frida & Zara

Kommentarer
Postat av: Maria

Trodde man skulle få veta vilken restaurang ni firade 20-års dagen på. Har ni hittat nå´t favoritställe alltså? Det låter ju som Zara fick en bra 20-års dag iaf! Även om vi velat varit med och firat den..

2009-01-28 @ 18:21:23
Postat av: Sarah

Grattis i efterskott Zara. Hoppas ni har det bra. och lycka till med resan till australien. Kommer bli askung!! Frida, jag har bestämt vilken kurs jag ska söka i london, känns superskönt:)

2009-01-29 @ 01:23:37
Postat av: Sarah Nylund

Tycker mycket om det du skrev! Underhållande att se lite schyssta grejer och inte endast det vanliga grejerna som man kan läsa om varje dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0