Australien

Hejsan!
Nu har vi varit har i Australien i over ett dygn! Lang resa for att ta sig hit.. Forst tag i Thailand 15 timmar, en halvdag i Bankan och sedan flyg till Melbourne 9 timmar for att sedan aka en timme med flyg hit till Aderlaide!
Och vad sager vi?
Sjuk koll de ska ha dessa australienare.. Jobbiga flygplatser med nada struktur och ordning! De ar ratt stokiga och tjatiga men helt okej! :) Haha!
Ar ratt trotta sa orkar inte beratta allt som hant, det far komma sedan men en sak, den viktigaste delen delar vi med oss med..
Vi akte till IKEA idag. Resturangen forst. Kakade prinsesstarta, SVENSK tarta och macka! Supergott! Sedan gick vi en tur runt hela varuhuset, handdukar skulle kopas och magen skulle vara redo for mer mat :P
Saklart kakade vi kottbullar med graddsas, lingonsylt och potatis! Tror ni vi var i himlen eller? :) Supergott och verkligen matta i magen!! :) Rapat kottbullar hela kvallen.. Sedan begav vi oss till matavdelningen. Svensk mat att kopa! Det fanns mat i mangder och vi tankte bosatta oss dar men det fick racka med lakris, chocklad och knackebrod! Lakris gar inte att fa tag pa utomlands sa det var jatte gott!
Men det var pa gott och ont med IKEA trippen.. De har gjort en jatte fin, roligt och bra film om Sverige och invanarna.. Stod som tva lyckliga barn pa julafton med graten i halsen.. Vi fick verkligen en sjuk hemlangtan, till Sverige och till er saklart! Familjen och vannerna kunde inte kannas langre ifran oss an vad det gjorde da! Vissa sager kanske, vad fanigt men sa ar fallet.. Vi ville i princip satta oss pa forsta basta plan hem.
Sa vi aker till Sydney valdigt snart men inte hem, inte an.

Skot om er och hoppas ni har det bra!
Kram Frida och Zara

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjejer, förstår att ni har en liten hemlängtan och att det blev lite extra när ni var på Ikea.Jag tycker att det är dags nu att ni kommer hem till oss, snön och kylan,det har ni väl saknat. Ha det så gott. Kramar Britt.

2009-02-07 @ 14:32:07
Postat av: Sarah

HEj brudar. vad kul att ni akte dit. vet ocksa hur det ar att aka till ikea. man far san sjukt hemlangtan. det far jag ocksa. Ska pa ikea nasta helg for att inhandla lite svenska varor. Langtar, och till kottbullarna sa klart!! sa gott!

Saknar er. Hoppas vi hors i morgon! kramar

2009-02-07 @ 16:42:54
Postat av: Andreas

Tack för vykortet. Hoppas ni har det bra!

2009-02-08 @ 15:47:34
Postat av: Sofie

Hej tjejer! Hur mår ni? Hoppas allt är bra med er. Här är det kallt, mörkt och mycket nationalekonomi.... Förstår att det är sanna och jag som dragit nitlotten mellan oss fyra! Är australien allt vad ni tänkt?



Kram från Umeå

2009-02-09 @ 19:56:33
Postat av: Kristina

Nu förstår jag att det är så alla svenskar ute i världen gör. dvs. besöker IKEA för att få känna lite svensk atmosfär!

Själv har vi börjat smaka på semlor! Har de inte det på IKEA?

Kram från Kristina

2009-02-12 @ 10:52:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0